January 4, 2021

Handtekeningen


 
 
Misschien bent u er al langs gelopen, het nieuwe bord in de polder ter hoogte van de Reeweg.

Waar ging het in mei/juni 2020 ook alweer over?

Tijdens een handtekeningenaktie heeft u als stemgerechtigde inwoner van Schiermonnikoog de plannen van dit bestuur mbt de verplaatsing van de busremise naar het Melle Grietjespad, de uitbreiding van het bedrijventerrein aan het Melle Grietjespad en het stuk rondweg tussen de Reeweg en het Melle Grietjespad en de buslus voor de tuinen van Vierhuizen, naar de prullenbak verwezen. In het totaal werden 478 handtekeningen opgehaald ofwel 60% van de stemgerechtigde eilanders liet weten tegen de voornoemde plannen te zijn.

Eerder kon u een brief aan de raad, door het 'OMT Melle Grietjespad' opgesteld, als bewoner en/of eigenaar van een pand op Schiermonnikoog mede-ondertekenen. In die brief uitte het 'OMT-Melle Grietjespad' haar bezorgdheid over de de plannen rond het Melle Grietjespad. De brief werd 280 maal ondertekend.

De handtekeiningen van beide initiatieven zijn in één kaart gezet. Rode markers zijn van de handtekeningenactie, de blauwe markers van de mede-ondertekenaars van de brief van het OMT Melle Grietjespad. Daar waar meerdere bewoners op een adres getekend hebben is slechts een marker zichtbaar. Wanneer beide initiatieven op één adres zijn ondertekend wordt alleen de rode marker getoond.

Klik hier om het kaartje te openen