April 21, 2020

Remise Melle Grietjespad II

'Versimpelde busroute Centrum Dorp'
Twee cilindertjes volgen de busroute over de dorpskaart. De rode cilinder is de bestaande route vanaf de OosterReeweg. De paarse cilinder is de nieuwe route vanaf de remise Melle Grietjespad.
Voor beide alternatieve routes hieronder geldt dat de het bedieningsniveau van de reiziger aangetast wordt door de middenstreek uit de route te halen en daarmee de efficientie.

In deze route wordt de kruising Melle Grietjespad/Middenstreek overgestoken het Martjeland op om rechts af te slaan naar de Lange streek. De route maakt geen gebruik van de verbindingsweg en zorgt met factor 0.86 voor een kortere reis. Een route waar de bewoners van Martjeland en hen die door de doorsteek naar de Langestreek worden getroffen niet blij mee zullen zijn.

 



Onderstaande route maakt gebruik van de rondweg om de reizigers op de langestreek te bedienen. Aan de westkant van de Langestreek is een rotonde geplaatst zodat de bus via dezelfde route terug kan rijden naar de Heereweg. De reistijd van deze route is factor 1,77 langer dan de huidige route.


No comments:

Post a Comment